vineri, 6 aprilie 2012

Noi Telenovele in 2012

Noi Telenovele in 2012



Noi Telenovele in 2012 .Acestea sunt Amor Bravio Online 2012, Amoricito Corazon ,
Corazon de Fuego,Corazón Valiente,Dulce Amor ,Por ella soy Eva .

Puteti vedea aceste seriale numai pe www.Filmeonline10.blogspot.com


Tags:Seriale Straine,Telenovele noi 2012,cele mai noi telenovele,telenovele 2012 numai pe www.Filmeonline10.blogspot.com.

2 comentarii:

andra spunea...

Prima Doamna este o telenovela noua si interesanta.
" „Primera dama” (Prima doamnă), o producţie columbiană a studiourilor Caracol, 2011, difuzată de Look TV pentru seri pline de intrigă, pasiune, trădări şi suspans. Telenovela urmăreşte visul de a parveni al unei femei modeste, Paloma Samudio (Carina Cruz), care face tot ce îi stă în putinţă să ajungă cineva din punct de vedere social. Setea sa de putere este atât de mare, încât Paloma nu are scrupule şi, pentru a-şi atinge scopul, este în stare să calce şi pe cadavre. După ce îşi părăseşte oraşul natal, pentru a se muta în Bogota, Paloma îşi face rapid intrarea în lumea bună şi ajunge la un eveniment monden la care este prezent candidatul la preşedinţie, Leonardo Santander (Christian Meier)."

Anonim spunea...

Nu e chiar o telenovela, ci mai degraba o comedie neagra, dar o are in rolul principal pe Natalia Oreiro. E vorba de Lynch, care va fi difuzata si la noi pe Look TV din 24 aprilie (ora 20:30). Am citit despre ea intr-un ghid TV, iar apoi am dat de acest rezumat:

Pentru a incepe o noua viata, unii au nevoie de bani, unii de iubire, unii de recunoastere, in timp ce altii au nevoie sa fie morti. Pe cale sa fie arestat, Jerome Lynch, proprietarul Lynch Funeral Home, accepta oferta Izabelei:  1 million pentru a-I inscena moartea. Acesta devine inceputul unui adevarat business: inscenarea mortii
pentru oameni care cauta o a doua sansa.
Limba: spaniola
Productie: Columbia, 2012
Actori: Natalia Oreiro, Jorge Perugorria,

De mentionat ca in cateva episoade apare si Christian meier ca invitat special!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes