luni, 19 septembrie 2011

Mamă din întâmplare VIDEO ONLINE

Mamă din întâmplare VIDEO ONLINE






Kanal D lansează miercuri, 21 septembrie “Mamă din întâmplare”, o emisiune reality-drama, care îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra unui subiect tabu: copiii cu copii.

“Mamă din întâmplare” prezintă dramele unor adolescente care devin mult prea devreme mame, dar şi încercările prin care trec familiile acestora.

Telespectatorii Kanal D vor fi martorii unor imagini reale şi dezvăluiri dramatice, într-o emisiune în care mamele adolescente sunt ajutate să-şi descopere, să-şi amelioreze şi să-şi rezolve în cele din urmă problemele cauzate de maternitatea timpurie.
Psihoterapeutul Luiza Udrea va fi alături de tinerele aflate în situaţii disperate, în încercarea de a le împăca pe acestea cu noua situaţie şi de a le face să conştientizeze paşii de urmat în viaţa de mămică. Mai mult, adolescentele, dar şi familiile acestora sunt consiliate în acest proces dificil al schimbării atitudinilor, aşteptărilor şi a modului de viaţă.

“Suprinzatoare şi dureroasă în aceste cazuri este uşurinţa cu care familiile le condamnă pe tinerele fete pentru greşeala făcută , şi asta fie din ruşine faţă de cunoscuţi, fie pentru că le-au fost înşelate aşteptările. De cele mai multe ori fetele sunt părăsite de tatăl copilului, de prieteni şi de colegi, ajungând să lupte singure pentru a depăşi această situaţie dificilă. Tinerele încearcă să dovedească de cele mai multe ori că pot fi mame bune, chiar dacă au un copil înainte de vreme”, a declarat Anca Popa, producătorul emisiunii “Mamă din întâmplare”.

Reality-drama “Mamă din întâmplare” va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.00, pe Kanal D.


Mamă din întâmplare Episodul 15 Video
Mamă din întâmplare Episodul 14 Video
Mamă din întâmplare Episodul 13 Video
Mamă din întâmplare Episodul 12 Video
Mamă din întâmplare Episodul 11 Video
Mamă din întâmplare Episodul 10 Video
Mamă din întâmplare Episodul 9 Video
Mamă din întâmplare Episodul 8 Video
Mamă din întâmplare Episodul 7 Video
Mamă din întâmplare Episodul 6 Video
Mamă din întâmplare Episodul 5 Video
Mamă din întâmplare Episodul 4 Video
Mamă din întâmplare Episodul 3 Video
Mamă din întâmplare Episodul 2 Video
Mamă din întâmplare Episodul 1 Video

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes