duminică, 25 septembrie 2011

The Help (2011)

The Help (2011)




Gen film: Dramă.
Premiera in Romania : 04.11.2011
Descriere: Scriitoarea aspirantă Eugenia Phelan (Emma Stone) se întoarce acasă după colegiu, unde începe o neaşteptată prietenie cu cele două servitoare ale sale. E anul 1962, iar această prietenie devine baza pentru o carte care va da glas unei comunităţi cu probleme.

Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

Le chat du rabbin (2011)

Le chat du rabbin (2011)




Gen film: Animaţie,Aventuri.


Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

J. Edgar (2011)

J. Edgar (2011)




Gen film: Biografic,Dramă.
Premiera in Romania: 20.01.2012
Descriere: Noul film al lui Clint Eastwood este unul biografic despre viata fondatorului FBI-ului J. Edgar Hoover. Nu se stie inca directia pe care acesta o ia, din punct de vedere narativ. Insa e greu sa faci un film despre Hoover fara sa nasti controverse.


Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

Romanii au talent

Pe 24 si 25 septembrie de la orele 12:00 si 19:00, Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta va fi invadata de cei mai talentati dobrogeni. Show-urile “Romanii au talent” vor adduce in fata constantenilor romani unul si unul, gata sa uimeasca prin abilitatile lor deosebite.

Fie ca sunt elevi, pensionari, ingineri sau preoti, cu totii sunt gata sa dea tot ce au mai bun sis a castige marele premiu de 120.000 de euro. Talentul le va fi judecat ca de fiecare data de Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, juriul show-ului de la ProTV care sunt nerabdatori sa fie surprinsi.
Dansatori, magicieni, sculptori in gheata, imitatori, beat-boxeri, sunt cateva dintre numerele care se vor perinda pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor. De la show-urile de sambata si duminica nu vor lipsi nici “sefii”, Smiley si Pavel Bartos, gata sa-I incurajeze pe concurenti si sa incerce cate un pic din talentul fiecaruia.

Show-urile “Romanii au talent” le-au pregatit si o surpriza constantenilor: spectacolul baletului coordonat de Edi Stancu, un show care spune in pasi de dans “Povestea lui Harap-Alb”.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes