vineri, 23 septembrie 2011

Pariu cu viata -Episodul 10

Pariu cu viata -Episodul 10





Trailer

Pariu cu viata -Episodul 9

Pariu cu viata -Episodul 9




Trailer

Pariu cu viata -Episodul 8

Pariu cu viata -Episodul 8




Acest episod va fi postat in curand...

Pariu cu viata -Episodul 7

Pariu cu viata -Episodul 7




Trailer

Pariu cu viata -Episodul 5

Pariu cu viata -Episodul 5





Trailer

Pariu cu viata - Episodul 4

Pariu cu viata - Episodul 4





Trailer Prima parte



Trailer A doua parte

Pariu cu viata -Episodul 3

Pariu cu viata -Episodul 3




Trailer Prima parte



Trailer a doua parte

Speculatiile privind intrarea Greciei in default au castigat teren vineri

Doua ziare elene sustin ca ministrul grec al Finantelor, Evangelos Venizelos, ar fi afirmat ca intrarea in default ordonat, cu un "haircut" de 50% pentru detinatorii de obligatiuni, este unul dintre cele trei scenarii posibile pentru a pune capat crizei din Grecia, transmite Reuters. Venizelos a calificat, intr-un comunicat, informatiile publicate de presa drept diversiuni care distrag atentia de la implementarea programului convenit cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International. Klass Knot, membru in consiliul Guvernatorilor Bancii Centrale .. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

Elefant.ro, in discutii cu Amazon.com pentru introducerea cartilor in romana pe platforma Kindle

Joi seara, la Books Coffe Club, a avut loc o dezbatere despre viitorul cartii electronice in Romania, organizata de editura Polirom si libraria Elefant.ro, potrivit unui comunicat al editurii. In cadrul acestei intalniri, reprezentantii Polirom si Elefant.ro au punctat care sunt planurile celor doua institutii in privinta cartii digitale. In premiera, Vlad Puescu a anuntat proiectul de colaborare Elefant.ro cu Amazon.com, unul dintre cei mai mari retaileri online la nivel international. "In acest moment suntem in discutii avansate cu Amazon.com .. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

"Loverboy" - prima dragoste nu a fost niciodata mai periculoasa

Lansarea in Romania va avea loc in cel mai nou cinematograf din tara, Grand Cinema Digiplex, din centrul comercial Baneasa Shopping City. Premiera va fi precedata de o sesiune de autografe a echipei "Loverboy". "Loverboy" aduce in atentia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor sai din Constanta. Luca se indragosteste de Veli, una din potentialele sale victime. E vara pe malul Dunarii, la Harsova. Muzica bubuie din masinile luxoase, fetele sunt bronzate si Veli fuge de-acasa in patul lui Luca. Prima dragoste n-a .. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

Concertul "Tenors of the 21st Century" a fost anulat.

Concertul "Tenors of the 21st Century", in cadrul caruia ar fi urmat sa ajunga la Sala Palatului din Bucuresti nume sonore ale scenei lirice din spatiul ex-sovietic, a fost anulat. Potrivit organizatorilor, motivele ce au stat la baza deciziei de a contramanda concertul din 10 octombrie tin de schimbarea politicii privind activitatea concertistica, ca urmare a unei serii de modificari recente din conducerea Orchestrei Simfonice Nationale din Chisinau. Cei care au achizitionat deja bilete sunt ... .. citeste mai mult..
Sursa: Romania Libera

Hannes Swoboda critica aspru Finlanda si Olanda.

Vicepresedintele grupului socialist din PE, Hannes Swoboda, a declarat, vineri, la RFI, ca trebuie pusa presiune pe Olanda si Finlanda in privinta extinderii Spatiului Schengen, pentru ca pozitia lor "nu este obiectiva, justificata si rationala, ci una bazata pe politica interna". In opinia sa, amanarea deciziei privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen este un semnal negativ pentru cele doua tari, dar este un semnal negativ si pentru Europa, pentru ca aceasta amanare din cauza ... .. citeste mai mult..
Sursa: Romania Libera

15 romani au fost arestati in Belgia si risca sa fie expulzati.

Politia din regiunea belgiana Ans a arestat 15 romani care ar putea fi expulzati, dupa ce a intervenit in urma unor plangeri privind prezenta unor cersetori in apropierea unui magazin Makro si au perchezitionat o casa in care au gasit bijuterii despre care se crede ca sunt furate, informeaza rtbf.be, citat de Mediafax. Persoanele arestate ocupau casa de doua zile, stand in niste conditii deplorabile. Politia nu exclude posibilitatea ca romanii sa fi fost expulzati cu cateva zile inainte ... .. citeste mai mult..
Sursa: Romania Libera

Cosmin Bacila a fost externat: Nu ma gandesc la contracte. Vreau doar sa-mi treaca durerea

"Nu ma gandesc la contract, la bani, la altceva. Acum vreau sa trec de durerea asta. Am vazut ce e pe aici pe la spital. Poti sa ai toti banii din lume, daca esti in locul lor aici, nu e bine. E groaznic ce e aici", a spus Bacila. Jucatorul celor de la Pandurii a mentionat ca desi este constient ca va urma o perioada grea de recuperare, este mai optimist acum. "Ma simt mai bine, ma bucur ca s-a terminat in sfarsit. Acum urmeaza o perioada foarte grea pentru mine, ma duc acasa, am sprijinul familiei, e altceva. O sa incerc sa revin mai puternic. Sotia m-a ajutat foarte .. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

Nadia, Nastase si Pavel au oferit jucarii si autografe copiilor internati la Spitalul Maria Curie

Cei trei au vizitat etajele sase si sapte ale spitalului, modernizate cu ajutorul banilor donati de organizatorii turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy la finalul editiei din 2010. Fostii sportivi au vizitat saloanele din cadrul Sectiilor de Pediatrie II si III care au specializari de pneumonologie, gastroenterologie, nefrologie si oncologie. Nadia Comaneci a facut o demonstratie de gimnastica executand roata si lumanarea in fata micilor pacienti. Ilie Nastase a declarat ca toti oamenii de afaceri care castiga bani in Romania ar trebui sa .. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

Recursul FC Dinamo admis: "alb-rosii" vor juca doar doua meciuri cu portile inchise

"FC Dinamo 1948 - recurs impotriva Hotararii Comisiei de Disciplina - Admite recursul. In temeiul art.83, lit. d, raportat la b, art. 82, alin.1 din RD sanctioneaza clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportiva de 40.000 lei si masura organizarii a 2 jocuri pe teren propriu fara spectatori", a anuntat site-ul oficial al LPF. Miercuri, Comisia de Disciplina a LPF a decis ca Dinamo va juca trei meciuri cu portile inchise si va .. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

Consiliul Judetean a aprobat contractul de inchiriere a stadionului Cluj Arena catre "U" Cluj

Consilierii au votat cu 28 de voturi pentru, niciunul impotriva si nicio abtinere actul de inchiriere a arenei. Conform contractului, Universitatea va achita suma de 7.500 de euro pentru fiecare eveniment desfasurat pe stadion, aici incluzand meciuri oficiale, partide amicale, antrenamente, urmand sa plateasca si cheltuielile de intretinere pentru perioada in care folosesc arena. Vicepresedintele Universitatii Cluj, Florin Bolchis, a declarat la finalul intalnirii ca momentul e unul istoric. "Cred ca am asistat acum la un moment istoric pentru .. citeste mai mult..
Sursa: Mediafax

Tenismanii romani si-au luat adio de la BRD Nastase-Tiriac Trophy.




Turneul de tenis BRD Nastase-Tiriac Trophy se apropie de final iar in cursa pentru castigarea unuia dintre cele mai importante trofee de tenis din regiune nu a mai ramas niciun roman. Nume precum Victor Hanescu, Victor Crivoi, Adrian Ungur, Marius Copil sau Horia Tecau au iesit din competitie principalii favoriti la titlu fiind argentinianul Juan Ignacio Chela si germanul Florian Mayer. In primul tur al turneului de tenis ajuns deja la cea de a 19-a editie au luat startul patru romani, in timp ... .. citeste mai mult..
Sursa: Romania Libera

Red Lights (2012)

Red Lights (2012)





Gen film: Thriller



Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

Jack and Jill (2011)

Jack and Jill (2011)




Gen film: Comedie
Premiera in Romania :25.11.2011
Descriere: În noua comedie care va avea premiera în 2011, Adam Sandler va avea un rol dublu: va interpreta un frate şi o soră - gemeni.


Trailer





Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

Goon (2011)

Goon (2011)




Gen film: Comedie


Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

Rezultate Loto 6 Din 49 , Joi 22 Septembrie 2011

Rezultate Loto 6 Din 49 , Joi 22 Septembrie 2011









Cele sase numere norocoase la tragerea Loto 6/49 sunt 31, 26, 32, 38, 45, 36. La tragerea Joker au fost extrase numerele 13, 4, 31, 43, 2 + Jokerul 2.

Numerele Noroc extrase joi sunt 1912030. La tragerea Super Noroc au fost extrase numerele 944007.

Numerele castigatoare la tragerea Loto 5/40 sunt 29, 10, 18, 6, 19, 21. La tragerea Noroc Plus au fost extrase numerele 633018.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)





Gen film: Dramă,Fantastic,Romantic,Thriller,Dragoste.
Premiera in Romania :18.11.2011
Descriere: Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite.


Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

I Don't Know How She Does It (2011)

I Don't Know How She Does It (2011)




Gen film: Comedie,Romantic.
Premiera in Romania :16.09.2011
Descriere:Faceţi cunoştinţă cu Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) – soţie, mamă, femeie de carieră şi jongleur prin excelenţă. Viaţa lui Kate e agitată, dar, altfel, grozavă.


Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

The Human Centipede II (Full Sequence) (2011)

The Human Centipede II (Full Sequence) (2011)




Gen film: Dramă,Horror.


Trailer




Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro

Află când va cădea satelitul american pe Pământ

Află când va cădea satelitul american pe Pământ




Satelitul american UARS (Upper Atmosphere Research Satellite) se va dezintegra astazi, intrând în atmosfera Pământului, a anunţat NASA ieri, fără a putea aproxima locul şi ora la care se va produce evenimentul.
UARS - satelit cu lungimea de 10 m şi greutatea de circa şase tone - a fost plasat pe orbita circumterestră în 1991 de naveta Discovery pentru a studia straturile superioare ale atmosferei. El şi-a încetat misiunea în 2005 şi, din cauza lipsei de carburant, va cădea pe Terra în 23 septembrie, informează NASA.
“Deşi o mare parte din satelit se va sfărâma în numeroase bucăţi la intrarea în atmosferă, nu toate rămăşiţele vor arde”, avertizase NASA sâmbătă, precizând că îi este imposibil să prevadă locurile unde vor cădea aceste resturi.
Agenţia americană a indicat doar că satelitul va cădea undeva între 57 grade latitudine nordică şi 57 grade latitudine sudică, suprafaţă care acoperă o mare parte din Terra.
“Până în prezent nu a existat niciodată un accident provocat de un dispozitiv spaţial care reintră în atmosferă”, a ţinut NASA să precizeze, informează Agerpres.ro.

Video - Iată satelitul American care urmează să se prăbuşească pe Pământ!

Video - Iată satelitul American care urmează să se prăbuşească pe Pământ!




Un astronom amator susţine că a reuşit să filmeze satelitul care urmează să se prăbuşească, vineri, pe Pământ, informează site-ul spaceweather.com, citat de B1 TV.
Satelitul cântăreşte şase tone iar specialiştii nu pot anticipa cu precizie unde va cădea pe Pământ, însă şansele ca rămăşiţele sale să lovească oameni sunt de 1 la 3200.

Video


Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 25

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 25




Trailer




Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Video Online, Narcisa iubiri nelegiuite Serial Online.

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 24

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 24




Trailer




Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Video Online, Narcisa iubiri nelegiuite Serial Online.

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 23

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 23




Trailer




Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Video Online, Narcisa iubiri nelegiuite Serial Online.

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 22

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 22




Trailer




Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Video Online, Narcisa iubiri nelegiuite Serial Online.

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 21

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 21




Trailer




Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Video Online, Narcisa iubiri nelegiuite Serial Online.

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 19

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 19




Trailer




Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Video Online, Narcisa iubiri nelegiuite Serial Online.

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 20

Narcisa – Iubiri nelegiuite – Episodul 20




Trailer




Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Video Online, Narcisa iubiri nelegiuite Serial Online.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes