luni, 19 septembrie 2011

Plasa de stele 20.09.2011

Plasa de stele 20.09.2011


Rezultate Loto 6 Din 49 , 18 Septembrie 2011 – Numerele Castigatoare La Loto 6/49 Din 18.09.2011

Rezultate Loto 6 Din 49 , 18 Septembrie 2011 – Numerele Castigatoare La Loto 6/49 Din 18.09.2011




Cele sase numere norocoase la tragerea Loto 6/49 sunt 26, 32, 29, 8, 27, 37. La tragerea Joker au fost extrase numerele 25, 30, 18, 19, 8 + Jokerul 16.

Numerele Noroc extrase duminica sunt 8 6 4 0 1 2 9. La tragerea Super Noroc au fost extrase numerele 2 5 5 1 4 9.

Numerele castigatoare la tragerea Loto 5/40 sunt 7, 39, 37, 31, 28, 3. La tragerea Noroc Plus au fost extrase numerele 7 3 3 4 5 5.



Taguri: Rezultate Loto 6 Din 49 , 18 Septembrie 2011, Numerele Castigatoare La Loto 6/49 Din 18.09.2011 .

Ajuta-l pe David !




David are nevoie de ajutorul nostru,sa-l ajutam.
Mereu credem ca cele mai rele si ingrozitoare lucruri ni se intampla noua. Spunem ca viata e nedreapta cu noi si ca e mai bine sa ne vedem de ale noastre si astfel facem apel la ignoranta. Nu vedem ca in jurul nostru suferinta “imbraca” si alte aspecte si ca nu ocoleste pe nimeni. Atunci cand suntem sanatosi nu ne gandim ca in orice secunda destinul nostru poate capata o alta traiectorie. Dar ce am face oare daca ni s-ar intampla noua ceea traieste micutul David ? Daca David ar fi copilul tau? Incotro? Atunci cand esti mare, parca intelegi si accepti mai usor suferinta si durerea. Atunci cand boala chinuie un copilas, nimic din ceea ce i se intampla nu pare a fi pe intelesul nostru.
Nadia si-a dorit mereu un copil dar de multi ani nu mai spera sa aiba unul. David a aparut in viata tinerilor parinti ca o minune. O micuta minune care a venit pe lume mult prea repede. S-a nascut la 28 de saptamani, fara ca plamanii lui sa fie bine dezvoltati. Micutul s-a grabit sa o cunoasca pe mamica lui si lumea in care traim. Dar se pare ca a privit cu micutii lui ochisori negri mai intai suferinta. Fiecare secunda, fiecare respiratie a fost conditionata de tuburi, perfuzii si transfuzii. Micuta lui inimioara era gata sa se opresca iar viata lui era in mainile lui Dumnezeu, iar Dumnezeu in infinita lui iubire pentu oameni a ascultat rugile mamei si ale lui si David a continuat sa traiasca. In urma oxigenarii indelungate i-au fost afectati si ochisorii facand retinopatie pierzandu-si in ritm alert vederea. Alta operatie, multa, multa durere si disperare. A stat 3 luni internat la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi, la sectia de neonatologie. Acasa nu mai reusea sa ajunga iar durerea ii “macina ” trupusorul. Boala e necrutatoare si-si afunda si mai tare ”ghearele” in trupusorul lui. O hernie inghinala, durerile insuportabile il trimit de alte 2 ori in spital.
Fiecare zi din viata micutului David, e una care poate prevesti o noua suferinta iar durere face deja parte din viata lui. Zambeste atunci cand e tinut in brate de mamica sau taticul lui dar nu-si poate imbratisa parintii. Gangureste si e atent la tot ceea ce se intampla in jurul lui, dar nimic din ceea ce ar trebui sa i se intample la varsta lui, nu se poate intampla. Nu spune mama sau tata si nu poate tine o jucarie in manute. Are manutele si piciorusele paralizate. E inconjurat de multa dragoste. E lumina ochilor parintilor lui, dar viata micutului David e conditionata de o suma de bani. Sufletelul lui nu poate intelege de ce trebuie sa indure atata suferinta. Vrea sa traiasca si lupta pentru acest lucru. Pe 19 august implineste 1 anisor dar acest lucru nu este un motiv de bucurie pentru ca odata cu trecerea timpului, afectiunea de care sufera David se agraveaza (encefalopatie hipoxic ischemică, paralizie cerebrală – tetrapareză spastică) iar recuperarea lui nu mai suporta nicio amanare. Speranta este cea care moare ultima si mereu exista o sansa. Aceasta ar fi, cat timp David este inca micut, la Clinica Internationala de Recuperare din Ucraina. Este nevoie de 35.000 euro pentru 10 sesiuni – 3500 euro fiecare (câte una la 4 luni). O suma, mult prea mare pentru parintii lui, care conditioneaza recupararea lui David. Viata lui poate fi salvata cu ajutorul fiecaruia dintre noi. David spera că lumea in care a venit e una buna si că semenii lui îi inteleg durerea. David spera că intr-o zi se va juca ca toti ceilalti copii de varsta lui si că viata lui poate fi una normala alaturi de parintii si de fratele lui. David asteapta sa plece in Ucraina si sa inceapa sedintele de recuperare. David iubeste viata si vrea sa traiasca. Acum nu poate vorbi dar intr-o zi o sa va multumeasca daca-l ajutati sa traiasca!
www.sansapentrudavid.wordpress.com
Cont lei : RO86BPOS07207878987RON01
Cont euro : RO21BPOS07207878987EUR01
Tel: 0749 51 35 78 (Irimescu Gabriel Florin – tata)
Tel: 0741 32 44 66 (Labunt Nadia Florina – mama)
Labunţ Nadia Florina
Adresa: str. Vârnav, nr. 36, sc. B, ap. 1, loc. Botoşani,
cod poştal 710163
Adresa e-mail: nadia_labuntz@yahoo.com (mama)
Autor Petronela Lorena Chiribuţă

” Dumnezeu m-a ajutat sa respir cand eu nu puteam face asta, cand inima mea ceda Dumnezeu mi-a intarit-o, orbeam iar El mi-a redat vederea. Acum mainile si picioarele mele sunt paralizate si Dumnezeu ma indeamna sa va cer ajutorul.Fii si tu unealta lui Dumnezeu!”



Taguri: Ajuta-l pe Davit, Ajuta copiii.

Videoclip Adrian Sina feat. Sandra N. – Angel

Videoclip Adrian Sina feat. Sandra N. – Angel



Adrian Sînă a lansat videoclipul piesi “Angel” , care este o colaborare cu Sandra N, videoclipul a fost filmat in New York.




Taguri: Videoclip Adrian Sina feat. Sandra N, Adrian Sina feat. Sandra N. – Angel.

Videoclip Alexandra Stan – Get Back ASAP

Videoclip Alexandra Stan – Get Back ASAP





Alexandra Stan a lansat videoclipul remixului “Get Back ASAP” dupa care primului ei covershoot international, pentru FHM UK.



Taguri: Videoclip Alexandra Stan, Alexandra Stan – Get Back ASAP.

Videoclip Eminem feat Bruno Mars - Lighters

Videoclip Eminem feat Bruno Mars - Lighters



In data de 22 a avut premiera Videoclipul lui Eminem cu Bruno Mars numit Lighters Piesa este de pe albumul lui Eminem cu Royce da 5'9'': Hell: The Sequel.



Taguri: Videoclip Eminem feat Bruno Mars, Eminem feat Bruno Mars - Lighters.

Ceva Imprumutat (2011) online




Titlu: Something Borrowed
Producator: 2S Films
Data lansare (SUA): 06 Mai 2011
Data lansare (Romania): 06 Mai 2011
Perioda filmare: Aprilie 2010 - ??
Site oficial: Something Borrowed
Poze Something Borrowed



The Godmother – Nasa (2011)

The Godmother – Nasa (2011)





Jennifer este o nord-americanca care preda literatura la Scoala Americana din Bucuresti, este casatorita cu omul de afaceri roman Radu Prodan si are impreuna cu acesta un baiat extrem de inteligent in varsta de 10 ani pe nume David. In timp ce participa la un botez in calitate de nasa, Jennifer este socata sa isi vada sotul arestat de catre politisti chiar in biserica si acuzat ca ar spala bani prin intemediul firmei sale in folosul unui mafiot local poreclit Spanu. Nefiind convinsa ca Radu se face vinovat de ilegalitatile de care este acuzat, profesoara decide sa lupte in felul ei impotriva sistemului de justitie romanesc si impotriva adevaratilor mafioti ce populeaza Bucurestiul. Interzicandu-i-se sa paraseasca Romania pe parcursul anchetei, Jennifer Prodan isi formeaza propria “familie de mafioti” cu scopul de a contracara actiunile interlopului Spanu si cu scopul de a-l scoate din inchisoare pe Radu.





Taguri: The Godmother – Nasa (2011), The Godmother film online, The Godmother – Nasa Video Online.

Mamă din întâmplare VIDEO ONLINE

Mamă din întâmplare VIDEO ONLINE






Kanal D lansează miercuri, 21 septembrie “Mamă din întâmplare”, o emisiune reality-drama, care îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra unui subiect tabu: copiii cu copii.

“Mamă din întâmplare” prezintă dramele unor adolescente care devin mult prea devreme mame, dar şi încercările prin care trec familiile acestora.

Telespectatorii Kanal D vor fi martorii unor imagini reale şi dezvăluiri dramatice, într-o emisiune în care mamele adolescente sunt ajutate să-şi descopere, să-şi amelioreze şi să-şi rezolve în cele din urmă problemele cauzate de maternitatea timpurie.
Psihoterapeutul Luiza Udrea va fi alături de tinerele aflate în situaţii disperate, în încercarea de a le împăca pe acestea cu noua situaţie şi de a le face să conştientizeze paşii de urmat în viaţa de mămică. Mai mult, adolescentele, dar şi familiile acestora sunt consiliate în acest proces dificil al schimbării atitudinilor, aşteptărilor şi a modului de viaţă.

“Suprinzatoare şi dureroasă în aceste cazuri este uşurinţa cu care familiile le condamnă pe tinerele fete pentru greşeala făcută , şi asta fie din ruşine faţă de cunoscuţi, fie pentru că le-au fost înşelate aşteptările. De cele mai multe ori fetele sunt părăsite de tatăl copilului, de prieteni şi de colegi, ajungând să lupte singure pentru a depăşi această situaţie dificilă. Tinerele încearcă să dovedească de cele mai multe ori că pot fi mame bune, chiar dacă au un copil înainte de vreme”, a declarat Anca Popa, producătorul emisiunii “Mamă din întâmplare”.

Reality-drama “Mamă din întâmplare” va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.00, pe Kanal D.


Mamă din întâmplare Episodul 15 Video
Mamă din întâmplare Episodul 14 Video
Mamă din întâmplare Episodul 13 Video
Mamă din întâmplare Episodul 12 Video
Mamă din întâmplare Episodul 11 Video
Mamă din întâmplare Episodul 10 Video
Mamă din întâmplare Episodul 9 Video
Mamă din întâmplare Episodul 8 Video
Mamă din întâmplare Episodul 7 Video
Mamă din întâmplare Episodul 6 Video
Mamă din întâmplare Episodul 5 Video
Mamă din întâmplare Episodul 4 Video
Mamă din întâmplare Episodul 3 Video
Mamă din întâmplare Episodul 2 Video
Mamă din întâmplare Episodul 1 Video

Narcisa Salbatica Iubiri Nelegiuite Episodul 1 VIDEO

Narcisa Salbatica Iubiri Nelegiuite Episodul 1 VIDEO



Viața este ca o balanță imperfectă. Sunt momente în care experiențele o înclină spre iubire, iar alteori spre răzbunare…
Pentru cei care se simt capabili să-și provoace destinul și să joace rolul de eroi ai legii, marea provocare este să obțină echilibrul perfect al acestei balanțe...

“Narcisa – iubiri nelegiuite” va fi o poveste de iubire, lux, seducție, senzualitate, suspans și emoție intensă, care ne va face să reflectăm de ce parte preferăm să înclinăm balanța...



Taguri: Narcisa Iubiri Nelegiuite Episodul 1 Video Online, Narcisa Iubiri Nelegiuite Ep 1 Video Online.

Next top model Sezonul 2 Video Online

Next top model Sezonul 2 Video Online



Mii de fete au luptat pentru sansa vietii lor: un contract pe 4 ani, in valoare de 70.000 euro, cu cea mai mare agentie de modeling din Romania! Lupta e un test de talent si frumusete, in fata unui juriu de profesionisti!
Moderat de celebrul designer Catalin Botezatu, show-ul isi propune sa descopere, sa testeze si sa sustina in cariera tinere care isi doresc cu ardoare sa cucereasca podiumurile.
Frumusetea si stilul isi vor da intalnire din nou, in sezonul doi al emisiunii Next Top Model by Catalin Botezatu.
In fiecare joi la 20:20, la Antena 1!


Next top model Sezonul 2 Episodul 23 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 22 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 21 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 20 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 19 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 18 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 17 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 16 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 15 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 14 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 13 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 12 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 11 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 10 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 9 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 8 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 7 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 6 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 5 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 4 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 3 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 2 Video
Next top model Sezonul 2 Episodul 1 Video


Taguri: Next top model Sezonul 2, Next top model 2, Next top model by Catalin Botezatu.

Pariu cu viata Video Online

Pariu cu viata Video Online




Primul serial muzical romanesc, “Pariu cu viata” se inscrie pe un trend ascendent al productiilor de acest gen din intreaga lume, precum “Glee”, “Rebelde”, “Britannia High”, care au inregistrat audiente spectaculoase, s-au transformat in adevarate fenomene pop-culturale si au generat isterie in randul fanilor de pretutindeni.


Pariu cu viata Episodul 23 Video
Pariu cu viata Episodul 22 Video
Pariu cu viata Episodul 21 Video
Pariu cu viata Episodul 20 Video
Pariu cu viata Episodul 19 Video
Pariu cu viata Episodul 18 Video
Pariu cu viata Episodul 17 Video
Pariu cu viata Episodul 16 Video
Pariu cu viata Episodul 15 Video
Pariu cu viata Episodul 14 Video
Pariu cu viata Episodul 13 Video
Pariu cu viata Episodul 12 Video
Pariu cu viata Episodul 11 Video
Pariu cu viata Episodul 10 Video
Pariu cu viata Episodul 9 Video
Pariu cu viata Episodul 8 Video
Pariu cu viata Episodul 7 Video
Pariu cu viata Episodul 6 Video
Pariu cu viata Episodul 5 Video
Pariu cu viata Episodul 4 Video
Pariu cu viata Episodul 3 Video
Pariu cu viata Episodul 2 Video
Pariu cu viata Episodul 1 Video


Taguri: Pariu cu viata Video Online, Pariu cu viata Episodul urmator, Pariu cu viata Episodul trecut, Pariu cu viata LIVE.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes